Bijgewerkt: 03-03-20
 
   


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FAN worden van het Landgoedkoor Slangenburg.

In deze tijd, waarin veel wordt bezuinigd op cultuur, zowel landelijk als in de regio, is het heel belangrijk dat culturele activiteiten zoals het Landgoedkoor blijven bestaan. Natuurlijk komen leden in de eerste plaats om te zingen. Evenwel het koor voorziet ook in een sociale behoefte, gezien het aantal alleenstaande ouderen die wij tot onze leden mogen rekenen. Bovendien treden wij, in het kader van “modern Noaberschap”, graag op in Doetinchem en de regio. Zo zongen wij recentelijk in zorgcentrum Schavenweide, bij een ontmoetingsdag voor zieken en ouderen van de Zonnebloem in Gaanderen, bij streekmuseum Smedekinck en bij de Benninkmolen, op de nationale molendag 2017.

Dankzij regelmatige fanbijdragen kunnen wij dit alles bekostigen.

U kunt reeds fan worden vanaf € 10,-. Wilt u meer bijdragen, dan kunnen wij u de volgende opties bieden:

1. gift van € 25,- tot € 49,99: een link op onze website; 1x per jaar wordt uw naam vermeld in onze nieuwsbrief.

2. gift van € 50,- tot € 99,99: idem, bovendien logo op onze website; logo zichtbaar bij optredens en in ons sponsorboek, dat bij optredens ter inzage ligt, gedurende één jaar.

3. gift van € 100,- of meer: idem, bovendien logo in programmaboekjes van optredens, op de homepagina van de website, gedurende twee jaar.

Onze nieuwsbrief wordt verspreid onder onze fans en op plekken waar veel mensen komen (denk aan bibliotheken, Gruitpoort, wijkcentra, zorgcentra, stadsmuseum ).

U kunt fan worden via één van onze leden of door het fanformulier op onze website in te vullen en op te sturen.
Klik op: Fan worden?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De site is beschikbaar gesteld door Passoft Informatie Techniek
  Powered by PK-CMS
  © 2020 Passoft WebDev